Urheilukoulu

image8

VASAMAN URHEILUKOULU 2019                              

 

Yleisurheilukoulussa saat mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja ohjatusti. Urheilukoulussa opetellaan

yleisurheilun lajitaitoja ja tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, joita tarvitaan heitoissa, hypyissä ja juoksuissa.

Urheilukoululaiset osallistuvat myös aktiivisesti seuran järjestämiin kilpailuihin ja edustavat seuraa ainakin Sisuhuipentumassa

ja Sisuviesteissä, jotka kilpaillaan heinä-elokuussa sekä Vaasan mestaruuskisoissa kesäkauden päätteeksi.

Kesäkausi alkaa toukokuun lopulla jatkuen elokuun loppuun asti ja talvikausi alkaa syyskuun lopussa.

Urheilukoulun esite avautuu ...TÄSTÄ....

 

Urheilukoulun kesäkausi alkaa ma 3.6. 2019 klo 18.00 Kaarlen kentällä!    Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu urheilukouluun alla olevalla lomakkeella. Kaikki ryhmät kokoontuvat "etusuoralle" infotilaisuuteen, jossa kerromme urheilukoulun ja seuran toiminnasta niin uusille kuin vanhoillekin tulijoille. Lisätietoa urheilukoulun toiminnasta voit kysyä ryhmien ohjaajilta.

Varusteet: Urheiluun sopiva sään mukainen vaatetus (verkkaripuku / shortsit + t-paita), juoksulenkkarit sekä juomapullo.

 

URHEILUKOULURYHMÄ 6 - 9 v.

Kesäkaudella harjoitukset maanantaisin klo 18:00 - 19:30 Kaarlen kentällä. Kesäkauden (kesä-elokuu) maksu 60e, sisältäen yleisurheilulisenssin vakuutuksineen, urheilukoulupaidan sekä leirin kesäkuun alussa.

Talvikaudella harjoitukset sunnuntaisin klo 13:30 - 15:00 Urheiluhallilla, Sepänkyläntie 14. Kausimaksu 150e (syys-toukokuu), sisältäen yleisurheilu-lisenssin vakuutuksineen, urheilukoulupaidan ja seuran jäsenmaksun.

Ohjaajat: Annika Kattilakoski, Emma Pullola, Emilia Kangasvieri, Jukka Peltola

 Ryhmään ilmoittautuminen TÄSTÄ 

URHEILUKOULURYHMÄ 10 - 15v.

Kesäkaudella harjoitukset maanantaisin klo 18:00 - 19:30 ja torstaisin klo 19:00 - 20:30 Kaarlen kentällä. Kesäkauden (kesä-elokuu) maksu 80e, sisältäen yleisurheilulisenssin vakuutuksineen, urheilukoulupaidan sekä leirin kesäkuun alussa.

Talvikaudella harjoitukset sunnuntaisin klo 14:00 - 15:30 Urheiluhallilla, Sepänkyläntie 14 ja tiistaisin klo 18:00 - 19:30 Onkilahden koululla, Vuorikatu 7. Kausimaksu 200e (syys-toukokuu), sisältäen yleisurheilulisenssin vakuutuksineen, urheilukoulupaidan ja seuran jäsenmaksun.

Katso myös nuorisovalmennusryhmä sivulta Valmennusryhmät.

Ohjaajat: Mikko Paloniemi, Sami Elomaa

Ryhmään ilmoittautuminen TÄSTÄ

YLEISURHEILULEIRI  3.- 7.6. 2019  ma-pe  Palosaaren kentällä!

Tänä vuonna Vasama järjestää Action yleisurheiluleirin yhteistyössä kaupungin kanssa. Jos haluatte osallistua VAIN leiriin niin ilmoittautukaa kaupungin sivulla: https://www.vaasa.fi/kesakuun-liikuntaleirit. Tällöin ilmoittautumista Vasaman kautta ei tarvita.

Kaikki urheilukoululaiset voivat osallistua myös leiriin klo 11-14 välisenä aikana kun Vasamat ohjaajat ovat paikalla. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella kesän urheilukouluun ja leirin Vasama-osuuteen.  

Yleisurheiluleirillä saat mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja ohjatusti. Leirillä opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, joita tarvitaan heitoissa, hypyissä ja juoksuissa. Yleisurheiluleiri sopii niin aloittelijoille kuin jo aikaisemminkin yleisurheilua harrastaneille. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja kokemuksen mukaan.

Varusteet: Urheiluun sopivat vaatteet ja juoksulenkkarit sekä juomapullo, sadevaatteet tarvittaessa.

Ohjaajina Vasaman nuoret urheilijalupaukset!

 

image11     image10       image9

 

Seurakisat 24.6.2019 tulokset ...tästä...

Seurakisat 8.7.2019 tulokset ...tästä...

Seurakisat 12.8.2019 tulokset ...tästä...