Urheilukoulu

VASAMAN URHEILUKOULU 2018 

 

Yleisurheilukoulussa saat mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja ohjatusti. Urheilukoulussa opetellaan

yleisurheilun lajitaitoja ja tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, joita tarvitaan heitoissa, hypyissä ja juoksuissa.

Urheilukoululaiset osallistuvat myös aktiivisesti seuran järjestämiin kilpailuihin ja edustavat seuraa ainakin Sisuhuipentumassa

ja Sisuviesteissä, jotka kilpaillaan heinä-elokuussa sekä Vaasan mestaruuskisoissa kesäkauden päätteeksi.

Urheilukoulun esite avautuu ...TÄSTÄ....

 

Urheilukoulun kevätkausi alkoi sunnuntaina 7.1. 2018 Urheiluhallilla!     Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu urheilukouluun alla olevalla lomakkeella. Kaikki ryhmät kokoontuvat "etusuoralle" infotilaisuuteen, jossa kerromme urheilukoulun ja seuran toiminnasta niin uusille kuin vanhoillekin tulijoille. 

Varusteet: Urheiluun sopiva vaatetus (shortsit/verkkarit ja t-paita), juoksulenkkarit sekä juomapullo.

 

URHEILUKOULURYHMÄ 6 - 9 v.

Harjoitukset sunnuntaisin klo 13:30 - 15:00 Urheiluhallilla, Sepänkyläntie 14. Vuosimaksu 150e (syys-elokuu), sisältäen yleisurheilu-lisenssin vakuutuksineen, urheilukoulupaidan ja seuran jäsenmaksun. Kesäkaudella harjoitukset maanantaisin klo 18:00 - 19:30 Kaarlen kentällä. Kesäkauden (kesä-elokuu) maksu 60e, sisältää myös leirin kesäkuun alussa. Kesäkausi sisältyy urheilukoulun vuosimaksuun. 

Ohjaajat: Jukka Mäntymaa, Jukka Sauso, Toni Erholtz, Annika Kattilakoski

 

URHEILUKOULURYHMÄ 10 - 15v.

Harjoitukset sunnuntaisin klo 14:00 - 15:30 Urheiluhallilla, Sepänkyläntie 14 ja keskiviikkoisin klo 18:30 - 20:00 Lyseon salissa, Vaasanpuistikko 8 (sisäänkäynti merenpuoleisesta päädystä). Vuosimaksu 200e (syys-elokuu), sisältäen yleisurheilulisenssin vakuutuksineen, urheilukoulupaidan ja seuran jäsenmaksun. Kesäkaudella harjoitukset maanantaisin klo 18:00 - 19:30 ja torstaisin klo 19:00 - 20:30 Kaarlen kentällä. Kesäkauden (kesä-elokuu) maksu 80e, sisältää myös leirin kesäkuun alussa. Kesäkausi sisältyy urheilukoulun vuosimaksuun.   Katso myös nuorisovalmennusryhmä sivulta Valmennusryhmät.

Ohjaajat: Mikko Paloniemi, Sami Elomaa, Emma Pullola

 

Lisätietoa urheilukoulun toiminnasta voit kysyä ryhmien ohjaajilta.

 

Kesäkuussa 5.- 9.6. 2017 yleisurheiluleiri 6 - 14v. lapsille päiväsaikaan ma-pe klo 11 - 13 !

Yleisurheiluleirillä saat mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja ohjatusti. Leirillä opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, joita tarvitaan heitoissa, hypyissä ja juoksuissa. Yleisurheiluleiri sopii niin aloittelijoille kuin jo aikaisemminkin yleisurheilua harrastaneille. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja kokemuksen mukaan. Varusteet: Urheiluun sopivat vaatteet ja juoksulenkkarit sekä juomapullo, sadevaatteet tarvittaessa.

Ohjaajina Vasaman nuoret urheilijalupaukset!

Maksu ryhmien mukaisesti. Jos osallistuu pelkästään leiriin niin maksu on 40e.

 

Oheisella lomakkeella voit ilmoittautua Urheilukouluun;