Seuran 100-vuotisjuhlat

On kiitoksen aika


Vaasan Vasaman 100-vuotisjuhlallisuudet ovat takanapäin ja uusi 100-vuotiskausi edessä. Työ urheilun saralla paitsi nuorten aloittelevien niin myös huipulle pyrkivien parissa jatkuu..
Haluan kiittää kaikkia niitä tahoja ketään unohtamatta, jotka muistivat kunnioitettavan iän saavuttanutta seuraamme. Olen iloinen siitä, että monet yhteistyökumppanimme ja yksityiset henkilöt halusivat tukea ja juhlistaa tapahtumaa.

Upeaa oli tavata monia urheilijoita, jotka Vasaman riveissä saavuttivat Suomen mestaruuksia ja parhaimmillaan myös rikkoivat suomenennätyksiä. Toitte iloa juhlaamme.
Olemme vuosien varrella järjestäneet yhteistoiminnassa neljän muun seuran kanssa monia merkittäviä yleisurheilukilpailuja ja hienoja hetkiä suomalaisille. Niitäkin oli kanssanne mukava muistella.

Vaasan Vasaman Tuki yllätti meidät. Kiitokseni yllätyksestä.

Kiitokseni myös kaikille Teille, jotka omalla panoksellanne vaikutitte juhlien onnistumiseen. Uskon, että meistä mahdollisimman moni saattoi nauttia niistä hetkistä, jotka kulminoituivat tuohon juhlapäivään. Uskon myös, että haluamme edelleenkin viedä Vasaman värejä eteenpäin kohti uutta menestystä.

Kalevi Inha
Vasaman puheenjohtaja

kassu_0771_200    yleisoa_0801_200

martti0741_200    erkki_0861_200